Identity Protection Wallet

Alleen beschikbaar in Kaspersky Premium.

Als u belangrijke bestanden op uw computer bewaart, bijvoorbeeld scans van identiteitsbewijzen met foto, overheidsdocumenten, contracten, enzovoort, raden we u aan dergelijke documenten toe te voegen aan de Kaspersky Password Manager-app. Dit garandeert de veiligheid van uw persoonlijke gegevens door toegang van derden tot de documenten te voorkomen.

Ga als volgt te werk om bestaande documenten te bekijken of nieuwe toe te voegen aan de Kaspersky Password Manager-app vanuit de Kaspersky-app:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Ga op het scherm Identiteit naar het gedeelte Identity Protection Wallet voor identiteitsbescherming.
  3. Tik op Voeg document toe.

Gebruik dit scherm om uw beveiligde documenten te bekijken of nieuwe documenten toe te voegen aan de Kaspersky Password Manager-app.

Raadpleeg de Kaspersky Password Manager Help voor meer informatie over het beschermen van uw documenten.